Καλάθι Αγορών


Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Πελατών

Προϊόντα

Αναζήτηση Προϊόντων


Σχολές

ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ TAEKWONDO

ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ TAEKWONDO
WaySearch ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ 6
152 35 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ιστοσελίδα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
Τηλέφωνο: 210 80 32 797

Ο Α.Σ. ΘΗΣΕΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ  TAE KWON DO  διατηρεί τμήματα όλων των ηλικιών, από 5 ετών και άνω (και 4 ετών υπό προϋποθέσεις). Συγκεκριμένα, τα τμήματα διαμορφώνονται κατά ηλικία και επίπεδο. Λειτουργούν και τμήματα αυτοάμυνας για ενήλικες (πρωινά & απογευματινά).

Σε έναν πολύ άνετο, ασφαλή και ευχάριστο χώρο, με άρτια υλικοτεχνική υποδομή, διδάσκεται το ολυμπιακό άθλημα TAE KWON DO W.T.F. Παράλληλα, τα παιδιά διδάσκονται πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση, αλληλοσεβασμό, κανόνες υγιεινής διατροφής και καλλιεργούν σωματικές ικανότητες και ψυχικές αρετές.

Δασκάλα του συλλόγου είναι η έμπειρη και καταξιωμένη στο χώρο των πολεμικών τεχνών, προπονήτρια κ. Ευσταθίου Μαρία, 5ο Dan TAE KWON DO W.T.F., διπλωματούχος Γ.Γ.Α, για έντεκα χρόνια Διαιτήτρια στο ολυμπιακό άθλημα TAE KWON DO, 3o Dan can ryu ju jitsu, 3o Dan okinawa karate, kick boxing, πρωταθλήτρια Καναδά στο can ryu ju jitsu.

Να σημειωθεί ότι ο Α.Σ. TAE KWON DO ΘΗΣΕΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από την Γ.Γ.Α. & ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο) διανύει τον 17ο χρόνο λειτουργίας του με πλήθος επιτυχιών, όπως πρώτες & δεύτερες θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο, δεύτερες και τρίτες θέσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και πάμπολλες νίκες σε διασυλλογικά πρωταθλήματα.


Ημερομηνία προσθήκης: 2011-02-26 02:53:29    Κλήσεις: 722
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds