Καλάθι Αγορών


Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Πελατών

Προϊόντα

Αναζήτηση Προϊόντων


Σχολές

WING CHUN KUNG FU ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

WaySearch ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 35 ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
17341 ΑΓ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Email: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Ιστοσελίδα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Καραπάνος Σπύρος
Τηλέφωνο: 6972714166
Παρά τη μακρόχρονη ιστορία του (πριν από 300 χρόνια) το WING CHUN προσαρμοσμένο στο σύγχρονο τρόπο ζωής, εξακολουθεί λόγω της αποτελεσματικότητάς του να είναι επίκαιρο. Η γνώση του WING CHUN δεν ωθεί στην επιθετικότητα και αυτό γιατί μέσα από τη διδασκαλία του ο ασκούμενος μαθαίνει να σέβεται τον ευατό του και τους συνανθρώπους του, να είναι ευγενικός και να αποφεύγει τη βία. Λόγω όμως της αυξημένης βίας που χαρακτηρίζει την εποχή μας, παρέχει στον μαθητή τη δυνατότητα να βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και σε συνδιασμό με τη γνώση της άμυνας, να μπορεί να αντιμετωπίσει την κάθε δυσκολία που πιθανόν να του παρουσιαστεί. Το WING CHUN δεν είναι άθλημα και δεν είναι φτιαγμένο για επιδείξεις. Είναι μια πολεμική τέχνη πρακτική και αποτελεσματική που εξελήσεται συνεχώς. Οι τεχνικές του δημιουργήθηκαν για πραγματικές καταστάσεις μάχης. Αμυνα και επίθεση λειτουργούν ταυτόχρονα ώστε να μη δίνετε στον αντίπαλο δεύτερη ευκαιρία. Οι κινήσεις του είναι απλές και ευθείες και εκτελούνται στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στην ταχύτητα, την ορμή και στα χαμηλά λακτίσματα. Ο χρόνος εκτέλεσης είναι πολύ μικρός και τα χτυπήματα δεν γίνονται ορατά από άπειρα μάτια.

Ο συνδιασμός των τεχνικών του WING CHUN είναι άπειρος. Ανάλογα την επίθεση υπάρχει και η ανάλογη αντίδραση. Είναι μια αληθινή τέχνη, πρακτική και άμεση. Η εσωτερική εκπαίδευση και φιλοσοφία κάνουν την συγκεκριμένη τέχνη να ξεχωρίζει από τις απλές μαχητικές ικανότητες. Προσαρμόζεται στο μαθητή ανάλογα με το σωματότυπο, τη νοημοσύνη και τις φιλοσοφικές αναζητήσεις του.

το Wing Chun διδάσκει στο μαθητή πως να ελέγχει τις εντάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά όχι μόνο στο φυσικό επίπεδο, αλλά και στο νοητικό διατηρώντας έτσι την ψυχική και σωματική του υγεία, αλλά και τη διαύγεια σκέψης μέσω της αυτοσυγκέντρωσης. Επίσης προσφέρει στον εκπαιδευόμενο μια πλήρη, χωρίς παραλογισμούς μέθοδο προστασίας που στηρίζεται στην οικονομία και στην αμεσότητα της κίνησης όπως και στις αρχές της μηχανικής του σώματος.

Ημερομηνία προσθήκης: 2010-12-10 21:18:05    Κλήσεις: 1152
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds