Καλάθι Αγορών


Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Πελατών

Προϊόντα

Αναζήτηση Προϊόντων

Οικομαχητής
Συγνώμη στους Αβοριγίνες Εκτύπωση E-mail
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΒΟΡΙΓΙΝΕΣ

Οι ηγέτες των Αβορίγινων της Αυστραλίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την καινούργια εποχή που ξεκινά ανάμεσα στους γηγενείς της ηπείρου και την νεοεκλεγείσα κυβέρνηση. Πράγματι, η κυβέρνηση της Καμπέρα όχι μόνον ανακοίνωσε ότι θα αναγνωρίσει την ιδιοκτησία της γης τους, αλλά αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη για τις αδικίες πολλών δεκαετιών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κοινοβουλίου, η φυλή Νγκουναουάλ, παραδοσιακός κάτοχος της εθνικής πρωτεύουσας (αν και χωρίς επίσημους τίτλους) εκλήθη να υποδεχθεί τους βουλευτές κατά την πρώτη σύνοδο του έτους. Την επομένη της πρώτης συνεδρίασης του Κοινοβουλίου, ο πρωθυπουργός Κέβιν Ρουντ κάλεσε τους βουλευτές να ζητήσουν δημοσίως συγγνώμη και μάλιστα να ψηφίσουν «απολογητικό» νομοσχέδιο για τις άδικες πράξεις του παρελθόντος. (Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

 
Μαζική εξόντωση πουλιών Εκτύπωση E-mail
ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΟΥΛΙΩΝ

Τη μαζική εξόντωση χιλιάδων μεταναστευτικών πουλιών που κουρασμένα από το ταξίδι τους βρίσκουν καταφύγιο στις ακτές της Πελοποννήσου και στα νησιά του Ιονίου, καταγγέλλουν η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ».

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας Εκτύπωση E-mail
ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Φίλοι του ποδηλάτου διοργάνωσαν ποδηλατοδρομία διαμαρτυρίας στην Αθήνα και σε άλλες 20 πόλεις της χώρας. Ζητούν να επιτραπεί η μεταφορά ποδηλάτων στους συρμούς του ΜΕΤΡΟ, να βελτιωθεί η υποδομή για το ποδήλατο στους σταθμούς του ΗΣΑΠ και να επιτραπεί η είσοδος των ποδηλατών στα λεωφορεία και στα τρόλεϊ, όταν ο οδηγός κρίνει ότι υπάρχει αρκετός χώρος.

Όσον αφορά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας οι ποδηλάτες τονίζουν ότι πρέπει να αναθεωρηθεί, καθώς δεν λαμβάνει υπ’ όψιν το ποδήλατο και δεν περιέχει ειδικά σήματα κυκλοφορίας που να ρυθμίζουν την κυκλοφορία ποδηλάτων. Τέλος, ζητούν την κατάργηση του ΦΠΑ για την αγορά ποδηλάτου.

 
Τερατογενέσεις Εκτύπωση E-mail
ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΙΣ

Τη διεξαγωγή έρευνας για το κατά πόσο η αύξηση των τερατογενέσεων στη Φαλούτζα συνδέεται με τα όπλα που χρησιμοποίησαν οι αμερικανικές δυνάμεις που βομβάρδισαν την πόλη το 2004, ζητούν οικογένειες στην ιρακινή πόλη.


Διαβάστε περισσότερα...