Καλάθι Αγορών


Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Πελατών

Προϊόντα

Αναζήτηση Προϊόντων

Διάφορα
41o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ Εκτύπωση E-mail

sekb_2012.gif

Από τις 7-23 Σεπτεμβρίου 2012 θα διεξαχθεί το 41ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο. Οι εκδόσεις μας θα λάβουν μέρος, όπως κάθε χρόνο, παρουσιάζοντας στο Αθηναϊκό κοινό όλη την εκδοτική μας παραγωγή για την εναλλακτική άσκηση, την υγεία και τις πολεμικές τέχνες. Σας περιμένουμε στο περίπτερο 10.

 
Έκπτωση 20% σε όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης Βιβλίου στο Ζάππειο Εκτύπωση E-mail

 ekthesi.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Στο περίπτερο 103 φιλοξενούνται φέτος οι εκδόσεις Αλκίμαχον στην Έκθεση Βιβλίου στο Ζάππειο, η οποία λειτουργεί από 2 - 18 Σεπτεμβρίου 2011. Λόγω της κρίσης, οι εκδόσεις μας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε έκπτωση 20% επί της τιμής του τιμοκαταλόγου μας, για όλους τους επισκέπτες της Έκθεσης.

 

 

 

 
Ψυχή από ατσάλι Εκτύπωση E-mail
Ο Γιώργος Κατσούλας, επί έξι χρόνια ασχολούμενος με το Αϊκίντο, συνέγραψε και κυκλοφόρησε με τις ιστορικές εκδόσεις Δωδώνη το βιβλίο «Ψυχή από ατσάλι», το οποίο αφορά ένα πραγματικό θαύμα που συνέβη στη Μακρόνησο, κατά τη διάρκεια των βασανιστηρίων και, όπως μας λέει ο συγγραφέας, έχει απόλυτη σχέση με την ιδέα των πολεμικών τεχνών η οποία εκφράζεται μέσα από τη φράση «ακλόνητος νους». Όπως αναφέρεται στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, «Ένας άνθρωπος -ο Δημήτρης Τατάκης- μπόρεσε και άντεξε να σταθεί σακατεμένος από το ξύλο 33 μέρες και νύχτες όρθιος
Διαβάστε περισσότερα...