Καλάθι Αγορών


Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Πελατών

Προϊόντα

Αναζήτηση Προϊόντων

Νέα
Σεμινάριο Γιν Μπα Γκουά Τζανγκ Εκτύπωση E-mail

Στα πλαίσια της γνωριμίας, ανάπτυξης και διάδοσης στη χώρα μας του Μπα Γκουά Τζανγκ, ενός εκ των τριών εσωτερικών στυλ (τα άλλα δύο είναι το Τάι Τσι Τσουάν και το Σινγκ Γι), διοργανώθηκε στο Martial Way στο ΟΑΚΑ εισαγωγικό σεμινάριο του στυλ Γιν.

Το στυλ Γιν ανάγεται στον Γιν Φου, ο οποίος ήταν ο μοναδικός μαθητής που έμεινε για πάρα πολλά χρόνια δίπλα στον ιδρυτή του Μπάγκουα, Ντονγκ Χάι Τσουάν και ο μόνος που έμαθε το πλήρες σύστημα των οκτώ ζώων. Το σύστημα αυτό το μετέδωσε στον Μεν Μπάο Ζεν, τον οποίο όρισε ως διάδοχό του.
Ο Μπάο Ζεν με τη σειρά του έκανε το ίδιο για τον Χσιε Πέι Σι και αυτός, τέλος, για τον Χε Τζιν Μπάο, ο οποίος είναι ο κληρονόμος και συνεχιστής του στυλ σήμερα. Το σεμινάριο στο Martial Way διοργανώθηκε από τον Διονύση Τσετσέλη και σε αυτό δίδαξε ο απεσταλμένος του Χε Τζιν Μπάο, Φρέντρικ Ρεν, επικεφαλής της ομάδας μελέτης της Στοκχόλμης, προετοιμάζοντας το έδαφος για μία μελλοντική έλευση του ίδιου του Χε Τζιν Μπάο στην Ελλάδα.
Σε αυτό διδάχθηκαν οι βασικές αρχές του στυλ του Λιονταριού, το βάδισμα στον κύκλο και πολλές μαχητικές εφαρμογές.

 
2ο Mediterranean Gathering FCS Kali Εκτύπωση E-mail
2ο MEDITERRANEAN GATHERING FCS KALI

Μετά από το πρώτο επιτυχές Mediterranean Gathering που διοργάνωσε ο Σύλλογος FCS Kali Hellas με εισηγητή τον παγκοσμίου φήμης και αναγνώρισης δάσκαλο και ιδρυτή της τέχνης, Τουχόν Ρέι Ντιονάλντο, ο ίδιος Σύλλογος διοργανώνει στις 3-4-5 Δεκεμβρίου το 2ο Mediterranean Gathering της σύγχρονης Φιλιππινέζικης πολεμικής τέχνης Filipino Combat Systems Kali, όπου ο Ρέι Ντιονάλντο, για 8η συνεχόμενη χρονιά, θα διδάξει στη χώρα μας την τέχνη «της λεπίδας και του ραβδιού», FCS Kali.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Μεγάλη επίδειξη Κουνγκ-Φου στο Ναύπλιο Εκτύπωση E-mail
Μεγάλη επίδειξη Κουνγκ Φου

Μεγάλη επίδειξη από 5 σχολές Κουνγκ Φου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Φιλελλήνων στο όμορφο Ναύπλιο. Η διοργάνωση ανήκε στον κ. Θεόδωρο Λαμπάδα, που γιορτάζοντας τα 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα του Τσόι Λι Φατ, κάλεσε δύο σχολές από την Αθήνα, τη σχολή της κ. Άννας Κοκκινάκη από το Άργος, καθώς και τη σχολή Κρανιδίου του κ. Ιωάννη Δέδε για μία παρουσίαση των Κινέζικων πολεμικών τεχνών. Παρουσιάστηκαν διάφορα πρόγραμμα, όπως, φόρμες, ελεύθερα προγράμματα αυτοάμυνας για γυναίκες, προγράμματα κινήσεων ειδικά για μικρά παιδιά, ασκήσεις με παραδοσιακά όπλα του Κουνγκ Φου, ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής, προσχεδιασμένες μάχες με και χωρίς όπλα, διάφοροι αγώνες χωρίς επαφή αλλά και πλήρους επαφής, ασκήσεις ισορροπίας πάνω σε μικρές γλάστρες, η ήρεμη τέχνη του Τάι Τσι Τσουάν και ο παραδοσιακός κινέζικος χορός του Λιονταριού.

 
Λαύριο Karate-Cup 2010 Εκτύπωση E-mail

Με τη συμμετοχή έξι ντότζο έγινε στο Κλειστό Γήπεδο Λαυρίου στις 3 Οκτωβρίου το Λαύριο Καράτε Cup 2010. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σότοκαν - Φούντοκαν Λαυρίου, κ. Μιχάλης Κυριακάκης, τελούσε δε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Λουκά, ο οποίος έκανε και τις απονομές των επάθλων.
Τα ντότζο που συμμετείχαν ήταν τα εξής: FSKA (Σ. Μαστραππάς), «Πήγασος Ν. Μάκρης» (Δ. Αποστολάτος), «Σότοκαν Χαϊδαρίου» (Κ. Μουρούτσος), Εκπολιτιστικός σύλλογος Ισθμίων (Θ. Καρσιώτης και Δ. Γεωργίου), Φούντοκαν Κερατέας (Α. Φεράρι), Φούντοκαν Λαυρίου (A. Φεράρι).

 
Επιτυχίες και από την Κύπρο στο Ζίου-Ζίτσου Εκτύπωση E-mail
Επιτυχίες και από την Κύπρο στο Ζίου-Ζίτσου

Πολύ επιτυχημένη παρουσία είχαν οι πέντε από τους έξι αθλητές του Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος, οι οποίοι συμμετείχαν με την εθνική Κύπρου στο βαλκανικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη στην Βοσνία Ερζεγοβίνη, στις 24 -26 Σεπτεμβρίου του 2010.
Συγκεκριμένα, οι αθλητές Ευαγόρας Μάρκου, Ανδρονίκη Πιτσιλού και Γρηγορία Ιωάννου κατέκτησαν την πρώτη θέση.
Ο αθλητής Ανδρέας Ιωάννου κατέκτησε τη δεύτερη θέση και ο αθλητής Χρίστος Παπαντωνίου κατέκτησε την τρίτη θέση.
Καλή παρουσία είχε και ο αθλητής Μάριος Μιχαηλίδης. Εκπαιδευτής του συλλόγου είναι ο κ. Ανδρέας Φωτίου.

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 6 - 10 από 12