Καλάθι Αγορών


Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Πελατών

Προϊόντα

Αναζήτηση Προϊόντων

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Εκτύπωση E-mail

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΝΙΝΤΖΑ
Μυστικές Τεχνικές

to_monopati_tou_nintza.jpg

ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΩΝ ΝΙΝΤΖΑ

Παραδοσιακά, ο Νίντζα αποτελούσε ζωντανή έκφραση του Μπούντο. Όποτε κρινόταν αναγκαίο, ο Νίντζα προστάτευε τη ζωή του, όχι με θανατηφόρες τεχνικές, αλλά με τεχνικές που απέρρεαν από την οξεία επίγνωση του φυσικού περιβάλλοντος που τον πλαισίωνε. Απέφευγε συστηματικά τις περιττές συμπλοκές και, ακόμα και όταν ήταν οπλισμένος με σπαθί, κατάφερνε να βγει νικητής χωρίς να το λερώσει. Αυτές είναι οι πραγματικές τεχνικές του Νιντζούτσου –αυτές είναι οι αρχές της τέχνης στην οποία οι Νίντζα εντρυφούσαν με περίσσεια αφοσίωση.

Οι Νίντζα σκληραγωγούνταν εν μέσω της μυστικής ζωής που ζούσαν. Η εντατική τους εκπαίδευση στόχευε στο να τους καταστήσει ικανούς να προστατεύσουν τις οικογένειες, τη γενιά και τη χώρα τους. Τους προίκιζε με δύναμη, οξυδέρκεια και προσαρμοστικότητα, δίνοντάς τους την κατάρτιση που χρειάζονταν ώστε να είναι ικανοί να αντιμετωπίζουν επιτυχώς οποιαδήποτε περίσταση.

Σήμερα, ο Δρ. Μασαάκι Χατσούμι είναι ο γνωστότερος Μεγάλος Δάσκαλος του Νιντζούτσου. Σε αυτό το βιβλίο αναλύει τις αρχές και τη σοφία του Νιντζούτσου, μίας πολεμικής τέχνης που εμπεριέχει χιλιάδες τεχνικές και αμέτρητες παραλλαγές. Παραθέτοντας πλήθος φωτογραφιών και λεπτομερών αναλύσεων, ο συγγραφέας αποκαλύπτει τα μυστικά αυτής της καταπληκτικής πολεμικής τέχνης. Διαβάζοντας το Μονοπάτι του Νίντζα, ο αναγνώστης συνειδητοποιεί αφενός μεν ότι το Νιντζούτσου αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των πολεμικών τεχνών, αφετέρου δε ότι το Νιντζούτσου αναδεικνύει το μεγαλείο όλων των πολεμικών τεχνών.


Δρ. Μασαάκι Χατσούμι

Γεννήθηκε το 1931. Αφού εντρύφησε σε πολλές πολεμικές τέχνες, γνώρισε τον μέντορά του, Τακαμάτσου Τοσιτσούγκου. Εκπαιδεύτηκε επί δεκαπέντε χρόνια υπό την καθοδήγησή του και τελικά έγινε ο 34ος Μεγάλος Δάσκαλος της σχολής Τογκάκουρε-ρίου Νιντζούτσου. Επίσης, εκπαιδεύτηκε σε άλλες 8 πολεμικές τέχνες, τις οποίες συμπεριέλαβε στο σύστημα Μπούτζινκαν. Έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές, σε διάφορες χώρες, ενώ έχει παραδώσει σεμινάρια και σε φορείς επιβολής του νόμου. Τιμήθηκε με πλήθος διακρίσεων από πολιτικούς και πνευματικούς ηγέτες πολλών εθνικοτήτων. Επίσης, έχει ασκήσει επαγγελματικά την οστεοπαθητική, εμφανίστηκε σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές και, όντας συγγραφέας πολλών βιβλίων για το Νιντζούτσου, διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος του Διεθνούς Σωματείου Ιαπώνων Λογοτεχνών.