Καλάθι Αγορών


Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Πελατών

Προϊόντα

Αναζήτηση Προϊόντων

15 χρόνια Τσόι Λι Φατ στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
choy_Lee_Fut.jpg

Όλα ξεκίνησαν 15 χρόνια πριν, όταν ο κ. Θεόδωρος Λαμπάδας ταξίδεψε στην Ισπανία από το Ναύπλιο για να συναντήσει τον Δάσκαλο Γκασπάρ Γκαρσία και να αρχίσει να διδάσκεται τα «μυστικά» της τέχνης…

Ο Γκασπάρ Γκαρσία Λοπέζ, γεννημένος στην Κούβα και μόνιμος κάτοικος Ισπανίας, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς δασκάλους στο Κουνγκ Φου, καθώς μαθήτευσε δίπλα στους πιο φημισμένους δασκάλους του Τσόι Λι Φατ (Ντοκ Φάι Ουόνγκ, Τζον Λεμ, Φρανκ Πριμίσιας, Λι Κοά Χονγκ και φυσικά με τον Δάσκαλο Τσαν Γιονγκ Φα). Σήμερα, 15 χρόνια μετά, με τις ακούραστες προσπάθειες του κ. Λαμπάδα, μέσα σε μια κοινωνία εντελώς διαφορετική από αυτήν που γέννησε και εξέθρεψε τις πολεμικές τέχνες, σε μια μικρή επαρχιακή πόλη μακριά από το κέντρο και την πολυκοσμία της πρωτεύουσας, το Τσόι Λι Φατ εδραιώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση του ελληνικού κοινού.

Απέκτησε με τα χρόνια σημαντική παρουσία, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα της Ε.Ο. Γου Σου - Κουνγκ Φου, σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια αλλά και διασυλλογικά ανοιχτού στυλ, όπου κατέκτησε πάμπολλες διακρίσεις, ενώ έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητες επιδείξεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια και έχει παρουσιαστεί πολλές φορές με άρθρα και συνεντεύξεις στον ειδικό τύπο του χώρου μας. Παράλληλα, με τα χρόνια, η σταθερή προσπάθεια του κ. Λαμπάδα ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι, ώστε σήμερα να υπάρχει ένα πλήθος μικρών και μεγάλων μαθητών, που απολαμβάνουν τα τόσο σημαντικά οφέλη του Κουνγκ Φου.

Στις επιτυχίες του κ. Λαμπάδα καταγράφεται και το ξεκίνημα δύο ακόμη σχολών του στυλ στη χώρα μας. Η μία στο Άργος, με την από μικρό κοριτσάκι ταλαντούχα αθλήτρια αλλά και εκπαιδεύτρια σήμερα, κ. Άννα Κοκκινάκη, και του νεοεισαχθέντος στο στυλ, κ. Ιωάννη Δέδε στο Κρανίδι Αργολίδας.