Καλάθι Αγορών


Εμφάνιση Καλαθιού
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση Πελατών

Προϊόντα

Αναζήτηση Προϊόντων

Κινέζικες πολεμικές τέχνες
Σεμινάριο Γιν Μπα Γκουά Τζανγκ Εκτύπωση E-mail

Στα πλαίσια της γνωριμίας, ανάπτυξης και διάδοσης στη χώρα μας του Μπα Γκουά Τζανγκ, ενός εκ των τριών εσωτερικών στυλ (τα άλλα δύο είναι το Τάι Τσι Τσουάν και το Σινγκ Γι), διοργανώθηκε στο Martial Way στο ΟΑΚΑ εισαγωγικό σεμινάριο του στυλ Γιν.

Το στυλ Γιν ανάγεται στον Γιν Φου, ο οποίος ήταν ο μοναδικός μαθητής που έμεινε για πάρα πολλά χρόνια δίπλα στον ιδρυτή του Μπάγκουα, Ντονγκ Χάι Τσουάν και ο μόνος που έμαθε το πλήρες σύστημα των οκτώ ζώων. Το σύστημα αυτό το μετέδωσε στον Μεν Μπάο Ζεν, τον οποίο όρισε ως διάδοχό του.
Ο Μπάο Ζεν με τη σειρά του έκανε το ίδιο για τον Χσιε Πέι Σι και αυτός, τέλος, για τον Χε Τζιν Μπάο, ο οποίος είναι ο κληρονόμος και συνεχιστής του στυλ σήμερα. Το σεμινάριο στο Martial Way διοργανώθηκε από τον Διονύση Τσετσέλη και σε αυτό δίδαξε ο απεσταλμένος του Χε Τζιν Μπάο, Φρέντρικ Ρεν, επικεφαλής της ομάδας μελέτης της Στοκχόλμης, προετοιμάζοντας το έδαφος για μία μελλοντική έλευση του ίδιου του Χε Τζιν Μπάο στην Ελλάδα.
Σε αυτό διδάχθηκαν οι βασικές αρχές του στυλ του Λιονταριού, το βάδισμα στον κύκλο και πολλές μαχητικές εφαρμογές.

 
Μεγάλη επίδειξη Κουνγκ-Φου στο Ναύπλιο Εκτύπωση E-mail
Μεγάλη επίδειξη Κουνγκ Φου

Μεγάλη επίδειξη από 5 σχολές Κουνγκ Φου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Φιλελλήνων στο όμορφο Ναύπλιο. Η διοργάνωση ανήκε στον κ. Θεόδωρο Λαμπάδα, που γιορτάζοντας τα 15 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα του Τσόι Λι Φατ, κάλεσε δύο σχολές από την Αθήνα, τη σχολή της κ. Άννας Κοκκινάκη από το Άργος, καθώς και τη σχολή Κρανιδίου του κ. Ιωάννη Δέδε για μία παρουσίαση των Κινέζικων πολεμικών τεχνών. Παρουσιάστηκαν διάφορα πρόγραμμα, όπως, φόρμες, ελεύθερα προγράμματα αυτοάμυνας για γυναίκες, προγράμματα κινήσεων ειδικά για μικρά παιδιά, ασκήσεις με παραδοσιακά όπλα του Κουνγκ Φου, ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής, προσχεδιασμένες μάχες με και χωρίς όπλα, διάφοροι αγώνες χωρίς επαφή αλλά και πλήρους επαφής, ασκήσεις ισορροπίας πάνω σε μικρές γλάστρες, η ήρεμη τέχνη του Τάι Τσι Τσουάν και ο παραδοσιακός κινέζικος χορός του Λιονταριού.

 
15 χρόνια Τσόι Λι Φατ στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
choy_Lee_Fut.jpg

Όλα ξεκίνησαν 15 χρόνια πριν, όταν ο κ. Θεόδωρος Λαμπάδας ταξίδεψε στην Ισπανία από το Ναύπλιο για να συναντήσει τον Δάσκαλο Γκασπάρ Γκαρσία και να αρχίσει να διδάσκεται τα «μυστικά» της τέχνης…

Διαβάστε περισσότερα...